LED String Lights | 10 x 80cm | 80 LEDs | Battery-Powered

22,95

Instalights Sfeerverlichting zorgt ervoor dat je in één handomdraai je kamer in een gezellige en knusse ambiance omtoverd. De compacte LED lichtjes kun je tot wel 1,5 meter uitrollen en geheel op eigen manier ophangen of bevestigen. de 10×80 cm snoeren met in totaal 80 LED lichtjes in een warm witte kleur. Let erop dat deze tijdens de eerste paar dagen af en toe ietsjes feller kunnen zijn maar dit zal geleidelijk mooi warm wit worden en zo blijven. Aan het snoer zit een Batterij Box waarin 3 AA Batterijen in moeten (LET OP: GRATIS inbegrepen). Ook zit er een handige Timer op de batterij box waardoor je de lichtjes automatisch 6 uur aan laat en 18 uur uit laat staan.

Category:

Description

Waarom de LED Sfeerlichtjes van Instalights?

✅ 100% Sfeer

✅ Direct Plezier

✅ Een duurzame verlichtingsbron

✅ Beter voor het Milieu

✅ Snelle Levering en Goede Verpakking

✅ Voor overal in Huis

✅ Ideaal voor in de Kerstboom of andere Kerst decoratie

 

Verpakkingsinhoud:

1x 10x80cm met 80 LED lichtjes Koperdraad met Batterijbox

3 AAA Batterijen van het merk Panasonic

1x Gebruiksaanwijzing in het Nederlands

1x Extra Beschermhoes

 

Wat hebben de Sfeerlichtjes van Instalight nog meer te bieden?

Door de handige Timer Functie heeft u geen omkijken meer. Automatisch Timer functie kan 6 uur AAN en 18 uur UIT.

De LED Sfeerlichtjes zijn geschikt voor alle types en soorten decoraties. Door de werking op batterijen hoef je niet in de buurt te zijn van een stopcontact.

De Sfeerlichtjes kun je door hun lichte gewicht van 34 gram vrijwel overal mee naartoe nemen, bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een tripje.

Natuurlijk ook uiterst geschikt voor uw herfst of kerst decoraties zoals een Herfststuk met bladeren of in de kerstboom.

 

100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie!

Problemen of opmerkingen met het product? Neem gerust contact op via de bol.com klantenservice zodat wij je verder kunnen helpen. Wij gebruiken feedback om onze producten te verbeteren. Bij Instalights steven wij naar simplistische producten met maximaal gebruikersgenot. Daarom kun je bij ons ten alle tijden 30 dagen gratis retourneren en mocht het product niet datgene zijn dat je verwachtte krijg je gewoon je geld terug.

Haal Vandaag nog de gezelligheid in huis met de makkelijke en sfeervolle verlichting van Instalights!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.